Døre & Vinduer

Fugning af døre og vinduer

Vi udfører alle former for fugning rundt om vinduer og døre, vi udfører både udskiftning af gamle fuger og fugning ved montering af nye døre og vinduer.

En professionel fugning af vinduer og døre er altafgørende for tæthed, varmeforbrug og ikke mindst udseende. Uanset om vinduer eller døre er nye eller gamle afgør fugerne om de er tætte i al slags vejr.

Vi har stor erfaring med fugning af vinduer og døre og besidder den rette viden om dræn, ventilation isoleringsforhold og dimensionering til at levere fugearbejde i bedste kvalitet.

Vores process for udskiftning af fuger

  • Eksisterende fuger skæres ud med maskine eller håndværktøj.
  • Vi sørger for grundig afrensning er overlade, dette både på murværk og karme fugen har siddet på, så vi sikrer god vedhæftningsevne og en tæt lukning på de nye fuger.
  • Hvis det er nødvendigt vil vi isolere med fugefilt (glasuld), efter foreskrifterne, som potentielset også giver en besparelse på varmeregningen.
  • Til slut ilægger vi ny fugebagstop og afslutningsvis liggervi en pæn ny højelastisk gummifuge.

Afhæging af overfladerne vi skal fuge på, kan det være nødvendigt at prime disse og det vil vi i sådanne tilfælde sørge for.

Vi tilbyder også at besande fugerne. Dette gøres ved at kaste kvartssand ovenå den ikke-hærdede fuge, så den kommer til at ligne en mørtelfuge, således den bedre kan matche eksempelvis en murstensvilla, så der kommer fokus på de flotte vinduer.

Der gøres opmærksom på, at ved denne process, kan der efterfølgende ligge sand på belægning samt i vinduesbeslag. Dette skal rengøres af kunden to dage efter fugning, så hængsler og beslag ikke skades.

Hvis du allerede ved hvor mange meter du har, der skal fuges eller udskiftes, kan du prøve vores prisberegner her og få en anslået pris allerede i dag.

Lad os høre om dit fugeprojekt

Vores dedikerede team står klar til at hjælpe, hvad end du ønsker fuger rundt om dine ny-monterede vinduer og døre, eller ønsker at få opfrisket de eksisterende.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Din indsendte data er krypteret igennem et sikkert SSL certifikat og vil ikke blive delt med nogen uden for virksomheden uden dit videre samtykke. læs mere