Fugning af døre og vinduer

Vi udfører alle former for fugning af vinduer og døre, vi udfører både udskiftning af gamle fuger og fugning ved montering af nye døre og vinduer.

En professionel fugning af vinduer og døre er altafgørende for tæthed, varmeforbrug og udseende. Uanset om vinduer eller døre er nye eller gamle afgør fugerne om de er tætte i al slags vejr.

Vi har stor erfaring med fugning af vinduer og døre og besidder den rette viden om dræn og ventilation til at udfører fugearbejdet i rette kvalitet.

Vi tilbyder også at kaste kvartssand i fugen, så den kommer til at ligne en mørtelfuge, således den bedre kan matche en murstensvilla.

Der gøres opmærksom på, at ved denne proces, kan der efterfølgende ligge sand på belægning samt i vinduesbeslag. Dette skal rengøres af kunden to dage efter fugning, så hængsler og beslag ikke skades.

Hvis du allerede ved hvor mange meter du har, der skal fuges eller udskiftes, kan du prøve vores prisberegner her og få en anslået pris allerede i dag.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Din indsendte data er krypteret igennem et sikkert SSL certifikat og vil ikke blive delt med nogen uden for virksomheden uden dit videre samtykke. læs mere