Fugning af badeværelser

Vi udfører alle former for fugning i vådrum.

Med den rette fugeisolering undgår du råd og svamp i de omkringliggende konstruktioner. Men du skal være opmærksom på, at de bløde fuger, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid og skal skiftes med nogle års mellemrum.

Vi har mange års erfaring med fugning af badeværelser og vådrum.

Vi sørger for at lægge en tæt silikonefuge, som lukker af for vand og fugt omkring bruser, badekar, spabad, håndvask, afløb, bordplade, døre, vinduer samt mellem flisebeklædte vægge og gulvflader.

Vi sikrer et professionelt stykke veludført arbejde af høj kvalitet.

Er fugen muggen eller sortplettet, kan der være tre ting galt:

  1. For dårlig udluftning, så fugen konstant er fugtig. Dette bevirker, at fungicidmidlet tørrer ud, og sæberester kan sætte sig fast i fugen.
  2. Der skal altid være varme på badeværelset – også om sommeren (gulvvarme), så fugen kan tørre ud.
  3. Der er brugt et forkert produkt, eller fugen ikke er udført efter gældende regler såsom, at fugen ligger for dybt, så vandet ikke kan trække væk fra fugen.

Hærdetid:
En almindelig elastisk silikonefuge er som tommefingerregel et døgn om at overfladehærde. Herefter kan badet bruges, men fugen skal stadig have lov at sidde for sig selv i mindst 48 timer.
Derudover må badet ikke bruges 24 timer før udskiftning, da der skal være gennemtørt (Er der gulvarme kan dette være en fordel).

Priming:
Når man skal fuge op ad klinker er det især vigtig at overfladen er ordentlig affedtet og klargjort med en affedtningsprimer så vi sikrer en vedhæftning der holder i mange år.

Anslået priser:

  • Fugning rundt om badekar: Kr. 1.200
  • Fugning af bruseniche: Kr. 1.600
  • Fugning af badeværelse: Kr. 2.000
  • Udskiftning af fuger rundt om badekar: kr. 2.100
  • Udskiftning af fuger i bruseniche: kr. 2.500
  • Udskiftning af fuger i helt badeværelse: kr. 3.200

Priserne inkluderer servicekørsel, timeløn, materialeforbrug, primer og miljøtillæg og er angivet inklusiv moms.
Priserne er vejledende og varierer efter badeværelsesstørrelse, meter, fugebredde mm. og vi fakturerer kun det aktuelle forbrug.

Hvis du allerede ved hvor mange meter du har, der skal fuges eller udskiftes, kan du prøve vores prisberegner her og få en anslået pris allerede i dag.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Din indsendte data er krypteret igennem et sikkert SSL certifikat og vil ikke blive delt med nogen uden for virksomheden uden dit videre samtykke. læs mere