Fugekompagniet.dk - Årets Fugemand 2022

Det er med stort faglig stolthed, at vi kalde os vindere af Årets Fugemand 2022 og Finalist til Årets fugemand 2023 & 2024 på 
Anmeld-håndværker.dk

Som stolte jyske håndværkere, er vi stolte af at have modtaget denne anerkendelse – i særdeleshed fordi fundamentet har været kundernes vurdering af vores arbejde. Deres feedback viser, at vi lever op til vores løfter om ordentlig service, og i den forbindelse er vi ikke bange for at bringe endnu et løfte: Titler eller ej, så fortsætter vi ufortrødent med at levere den gode serviceoplevelse og det fremragende håndværk.

Vinder 2022 – Finalist 2023 & 2024

statue_aarets_haandvaerker_2022 (1)
statue_aarets_haandvaerker_gravering_2023
FINALIST_2024_STATUE_ÅRETS_HÅNDVÆRKER_gravering

Få et uforpligtende tilbud på fugearbejde på Djursland

Fugekompagniet.dk - Din lokale fugemand på Djursland

Efter mange års erfaring som fugemand etablerede Henrik Bach tilbage i 2006 Fugekompagniet.dk.
Henriks ufravigelige målsætning har fra dag 1 af, været et håndværk i højeste kvalitet samt overholdelse af aftalt tid og pris. 
Vores kunder fik hurtigt øjnene op for vores professionalisme… læs mere

Stil krav - det gør vi

Vi har i dag fem dygtige og meget erfarne fugefolk, heraf to fagudlæret fugemontører fra FSO’s fugeuddannelse. Vores fugefolk er engagerede og servicemindede- og rettidig omhu er en selvfølge.

Hos fugekompagniet et kun det bedste godt nok og vi stiller krav til vores folk og det må man gerne.

Hos Fugekompagniet er vores kundetilfredshed en stor prioritet og vi vægter at være jeres foretrukne, lokale fugemand.

Vi har hovedsæde i 8260 Viby J, Aarhus og dækker primært det nord- & østlige midtjylland.
Vi opererer til dagligt i blandt andet Aarhus, Randers og Djursland omegnen.
Er dit projekt nær Skanderborg, Horsens, Silkeborg, Odder eller lignende tager vi gladeligt også imod henvendelser her fra.

Vi dækker på Djursland blandt andet:

Norddjurs kommune:
Grenaa
Anholt
Allingåbro
Fjellerup
Ørum
Nimtofte
Vivild
Trustrup
Bønnerup
Glesborg
Auning
Tjæreborg
Karlby
Sangstrup
Kristrup
Hou
Albøge
Vejlby
St. Sjørup
Ørsted

Syddjurs kommune:
Ebeltoft
Rønde
Hornslet
Knebel
Balle
Mørke
Ryomgård
Kolind
Pindstrup
Tirstrup
Ugelbølle
Thorsager
Feldballe
Rosmus
Handrup
Egens
Helgenæs
Skødshoved
Tved
Vibæk

Vi tilbyder

Vi udfører alle former for fugning af vinduer og døre, udskiftning af gamle fuger og fugning ved montering af nye døre og vinduer.
En professionel fugning af vinduer og døre er altafgørende for tæthed, varmeforbrug og udseende. Uanset om de er nye eller gamle afgør fugerne om de er tætte i al slags vejr.

Fugekompagniet.dk udfører alle former for fugning i vådrum. Med den rette fugeisolering undgår du råd og svamp i de omkringliggende konstruktioner. Men du skal være opmærksom på, at de bløde fuger, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid og skal skiftes med nogle års mellemrum.

Stort byggeri klares ofte med betonelementer, og det giver ofte mange samlinger imellem de forskellige elementer. Vi kan klare alt fugearbejde i forbindelse med disse typer byggeopgaver med betonelementer. Fugekompagniet.dk har kapaciteten og ekspertisen til at klare både små og store opgaver med betonelementer.

Vi udfører alle former fugning af og i køkkener inklusiv udskiftning af gamle fuger.
Dette indebærer blandt andet fugning af bordplader, skabssider, skabssamlinger, sokler, lofte, vaske, kogeplader o.l. samt udskiftning af gamle fuger. Det er medvirkende til at give det sidste finish.

Vi udfører fugning i vådrum og gipssamlinger. Normalt er det maleren, der fuger ved gipssamlinger, med en akrylfuge mellem lofter og vægge. Desværre er denne form for fuger ikke altid elastiske nok (Hvis fugen er over 4 millimeter bred), hvorfor der efter et stykke tid kan opstå revner.

I fugekompagniet har vi gennemgået asbest kursus og er egnet til at arbejde med PCB, Asbest og KP, som optages i kroppen ved indånding og ved hudkontakt. 
Det er vigtig at gamle PCB fuger bliver udbedret, at det kan sprede sig i resten af byggeriet. 
Det kan fugekompagniet hjælpe med.