Fugekompagniet.dk - Årets Fugemand 2022

Det er med stort faglig stolthed, at vi kalde os vindere af Årets Fugemand 2022 og Finalist til Årets fugemand 2023 & 2024 på 
Anmeld-håndværker.dk

Som stolte jyske håndværkere, er vi stolte af at have modtaget denne anerkendelse – i særdeleshed fordi fundamentet har været kundernes vurdering af vores arbejde. Deres feedback viser, at vi lever op til vores løfter om ordentlig service, og i den forbindelse er vi ikke bange for at bringe endnu et løfte: Titler eller ej, så fortsætter vi ufortrødent med at levere den gode serviceoplevelse og det fremragende håndværk.

Vinder 2022 – Finalist 2023 & 2024

statue_aarets_haandvaerker_2022 (1)
statue_aarets_haandvaerker_gravering_2023
FINALIST_2024_STATUE_ÅRETS_HÅNDVÆRKER_gravering

Få et uforpligtende tilbud på fugearbejde i Favrskov kommune

Fugekompagniet.dk - Din lokale fugemand i Favrskov kommune

Efter mange års erfaring som fugemand etablerede Henrik Bach tilbage i 2006 Fugekompagniet.dk.
Henriks ufravigelige målsætning har fra dag 1 af, været et håndværk i højeste kvalitet samt overholdelse af aftalt tid og pris. 
Hurtigt fik kunderne øjnene op for vores professionalisme Læs mere…

Stil krav - det gør vi

Vi har i dag 5 dygtige og meget erfarne fugefolk, heraf to fagudlærtw fugemontører fra den nye fuge uddannelse. Vores fugefolk er engagerede og servicemindede- og rettidig omhu er en selvfølge.

Hos fugekompagniet et kun det bedste godt nok og vi stiller krav til vores folk og det er helt okay.

Hos Fugekompagniet er vores kundetilfredshed en stor prioritet og vi vægter at være jeres foretrukne, lokale fugemand i favrskov.

Vi har hovedsæde i 8260 Viby J, Aarhus og dækker primært det østlige midtjylland.

Vi dækker aarhus kommune bl.a.
Hammel
Hinnerup
Hadsten
Ulstrup
Søften
Haverslev
Thorsø
Voldum
Laurbjerg
Grundfør
Solbjerg
Favrskov Mark
Lyngå
Selling
Rønbjerg
Haldum
Mejlby
Foldby
Lading
Vitten
Vi tager gerne imod andre forespørgsler.

Vi tilbyder

Vi udfører alle former for fugning af vinduer og døre, udskiftning af gamle fuger og fugning ved montering af nye døre og vinduer.
En professionel fugning af vinduer og døre er altafgørende for tæthed, varmeforbrug og udseende. Uanset om de er nye eller gamle afgør fugerne om de er tætte i al slags vejr.

Fugekompagniet.dk udfører alle former for fugning i vådrum. Med den rette fugeisolering undgår du råd og svamp i de omkringliggende konstruktioner. Men du skal være opmærksom på, at de bløde fuger, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid og skal skiftes med nogle års mellemrum.

Stort byggeri klares ofte med betonelementer, og det giver ofte mange samlinger imellem de forskellige elementer. Vi kan klare alt fugearbejde i forbindelse med disse typer byggeopgaver med betonelementer. Fugekompagniet.dk har kapaciteten og ekspertisen til at klare både små og store opgaver med betonelementer.

Vi udfører alle former fugning af og i køkkener inklusiv udskiftning af gamle fuger.
Dette indebærer blandt andet fugning af bordplader, skabssider, skabssamlinger, sokler, lofte, vaske, kogeplader o.l. samt udskiftning af gamle fuger. Det er medvirkende til at give det sidste finish.

Vi udfører fugning i vådrum og gipssamlinger. Normalt er det maleren, der fuger ved gipssamlinger, med en akrylfuge mellem lofter og vægge. Desværre er denne form for fuger ikke altid elastiske nok (Hvis fugen er over 4 millimeter bred), hvorfor der efter et stykke tid kan opstå revner.

I fugekompagniet har vi gennemgået asbest kursus og er egnet til at arbejde med PCB, Asbest og KP, som optages i kroppen ved indånding og ved hudkontakt. 
Det er vigtig at gamle PCB fuger bliver udbedret, da det kan sprede sig til resten af byggeriet. 
Det kan fugekompagniet hjælpe med.

Før og efter billeder

Before After Udskiftning af fuger ved vinduer før billedeUdskiftning af fuger ved vinduer efter billede